Adviseur Werktuigkunde

Full Time

Erasmus MC

Functie inhoud

Als adviseur Werktuigkunde ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de werktuigkundige installaties van het gebouw gebonden installaties op de campus van Erasmus MC. Alle onderhoudswerkzaamheden zijn ondergebracht in meerjarencontracten. Je geeft input voor de totstandkoming van een meer jaren onderhoudsplan en bent verantwoordelijk voor een optimaal onderhoud en beheer van de installaties. Jij stelt de voorwaarden op voor het onderhoudscontract, besteedt dit aan en draagt zorg voor de uitvoering en bewaakt de planning.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor (Europese) aanbestedingen, contractbeheer en contractmanagement van externe leveranciers binnen jouw aandachtsgebied. Vanzelfsprekend rekenen we op je actuele kennis van wettelijke eisen en bepalingen die je implementeert in de contracten en je voert de regie over de contracten van de huisinstallateurs. Daarbij word je ondersteund door beheerders, die de “ogen en oren” in het veld zijn.

Als eigenaar van jouw installaties geef je gevraagd en ongevraagd advies aan beheerders en projectmanagers en in bijzondere gevallen ben je trouble-shooter. Bij projecten ben je betrokken als adviseur waarbij je de werkomschrijvingen (mede) opstelt en de aanpassingen beoordeelt. Je werkt in een team van drie adviseurs Werktuigkunde die samen sturing geven aan de beheerders Werktuigkunde. Voor de interne gebruikers en externe partijen ben jij het centrale aanspreekpunt en houd je regie over de werkzaamheden.

Werkomgeving

Vastgoedbeheer is, als onderdeel van Programma Integrale Bouw, verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en de instandhouding van de gebouwen, terreinen en gebouw gebonden installaties. Zowel qua technische inhoud en diversiteit als qua grootte kun je bij ons je (technische) hart ophalen. De installatiecomponenten zijn zeer divers en de complexiteit is groot.

Vanaf mei 2018 is de Nieuwbouw, met een vloeroppervlak van 200.000 m2 aan het complex toegevoegd met daarin de meest moderne technieken. In combinatie met ‘oude’ technieken werk je in een zeer diverse technische omgeving, met een totale oppervlakte van 478.000 m2, waarin zowel zorg, onderwijs als research plaatsvindt. In een open en mensgerichte cultuur werken we er hard aan om zorg en wetenschap zo goed mogelijk te faciliteren. Kenmerkend voor het team is de sterke betrokkenheid, verantwoordelijkheid en de technische kennis. Je werkt deels op kantoor maar ben je ook aanwezig op locatie binnen het complex van Erasmus MC om werkzaamheden te inspecteren en controleren. Je werkt in een team met meerdere beheerders en adviseurs.

Profiel

  1. Je bent hbo opgeleid of beschikt over aantoonbaar hbo werk- en denkniveau én je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  2. Je beschikt over ruime kennis van gebouw gebonden werktuigkundige installatie en processen.
  3. Je bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving, zorgprocessen en veiligheid, kwaliteit, Arbo & milieu.
  4. Daarnaast beschik je over een krachtig oplossend vermogen, ben je klant- en resultaatgericht en kun je goed coördineren, plannen en organiseren.
  5. Je bent in staat om de wensen van de gebruikers in kaart te brengen en deze te vertalen naar adequate oplossingen.
  6. Door je goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden communiceer je op een heldere manier met techneuten en niet-techneuten en ben je in staat het team te vertegenwoordigen.

Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.

  • Je ontvangt een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.615,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
  • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
  • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra

Inlichtingen en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Frans Garnier, manager Technisch beheer 06 127 213 40. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan staat Alexandra Goud, recruiter, je graag te woord. Je kunt haar bereiken via: 06 256 796 67 of stuur een WhatsApp.

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Om te solliciteren op deze vacature stuurt u uw sollicitatie naar f.garnier@erasmusmc.nl