Projectleider gebiedsontwikkeling

Full Time
  • Full Time
  • Soest

Gemeente Soest

Projectleider Gebiedsontwikkeling (28 – 36 uur)

Wat leuk dat je deze vacature bekijkt! We zoeken voor ons team Projectbureau een Projectleider Gebiedsontwikkeling.

Waarom hebben we jou nodig

Elke dag is verschillend. In grote lijnen vertellen we waarvoor we je zoeken.

Voor de projecten op het gebied van de fysieke leefomgeving en vastgoedontwikkeling binnen de gemeente zijn wij op zoek naar een projectleider die deze projecten verder uit kan rollen. Als projectleider ben je integraal verantwoordelijk voor de realisering van (complexe) projecten op het gebied van o.a. woningbouw en infrastructuur.

Je onderhandelt met marktpartijen, overlegt met inwoners en stakeholders in je project en zorgt ervoor dat overeenkomsten gesloten worden. Ook interne projecten en activiteiten binnen de organisatie, bijvoorbeeld: het organiseren en aansturen van multidisciplinaire projectteams behoort tot de mogelijkheden. Verder stuur je en draag je zorg voor de voortgang, het resultaat, het budget, de kwaliteit en de informatievoorziening van je project.

Het zorgen voor planningen en voortgangsrapportage en het opstellen van nota’s voor het college van burgemeeser en wethouders en de gemeenteraad horen ook tot je werkzaamheden. Hierin initieer, communiceer, coördineer en evalueer je alle werkzaamheden die nodig zijn om het project te laten slagen. Dit alles doe je door het toepassen van projectmatig werken.

Om te solliciteren op deze vacature stuurt u uw sollicitatie naar h.sluizeman@soest.nl